Υπηρεσίες

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΩΝ

Με μοναδικούς πρωταγωνιστές τις καινοτόμες ιδέες, τον δυναμικό σχεδιασμό και την ανατρεπτική διάθεση, προτείνουμε διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σπιτιού, σχεδιασμό και διαμόρφωση, επιμέλεια επίπλων, χρωμάτων, κουρτινών. Κύρια μέριμνά μας, εκτός από την καλαισθησία είναι η δημιουργία σωστής εργονομίας και λειτουργικότητας. Γι' αυτό προσφέρουμε σχεδιασμό μεμονωμένων χώρων αλλά και επίπλων με σεβασμό στο προσωπικό σας γούστο. Υπάρχουν συνεργασίες με όλα τα απαραίτητα συνεργία για τη δική σας εξυπηρέτηση σε μια μόνο υπηρεσία. Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας κάθε φορά εξαρτάται από την προσωπικότητα και το στιλ σας. 
Συνεργαζόμαστε με εταιρείες επίπλων, υφασμάτων, κουζίνας, δαπέδων, χαλιών, πλακακίων και άλλων ιδιαίτερων υλικών. 
Αναλαμβάνουμε και διακόσμηση εστιατορίων. Γίνεται συνολική προσέγγιση του χώρου για το επιθυμητό στυλ... από την γενική διακόσμηση μέχρι το εικαστικό της κάρτας και των καταλόγων.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

Για ένα παραμυθένιο σκηνικό από όποιο παραμύθι ονειρεύεται ο καθένας ... Ολα μπορούν να υλοποιηθούν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και διακόσμηση των εκδηλώσεών σας από τον σχεδιασμό της πρόσκλησης μέχρι το στήσιμο του χώρου, την κατασκευή ή επιλογή όλων των απαραίτητων αντικειμένων. Για το γάμο σας δεν θα ασχοληθείτε ούτε με μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες, διακόσμηση τραπεζιών, τα έπιπλα της εκδήλωσης ή το συντονισμό των συνεργατών. Αφήστε τα όλα πάνω μας και φροντίστε μόνο τον εαυτό σας. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι από την αρχή μέχρι το τέλος για τα πάντα. Αλλωστε υπάρχει μια  ολόκληρη ομάδα συνεργατών… εντός και εκτός Αθηνών.     

Γάμοι

 

Βαπτίσεις

 

Party

 

Διακόσμηση