Αναστάζια Φωτιάδη

Designer

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   / 6932.27.33.23
Η αγάπη της για τη διακόσμηση αποτελεί εσωτερική ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας. Η Αναστάζια Φωτιάδη, με σπουδές πάνω στο σχέδιο ρούχου υφάσματος και αξεσουάρ στο πανεπιστήμιο Reggionale του Μιλάνου αλλά και σεμινάρια διακόσμησης, φωτισμού,επίπλου και τεχνικών ζωγραφικής στο Saint Martin’s College και Chelsea Art School London, δίνει πνοή επιτυχίας σε ό,τι δημιουργεί.

Με μοναδικούς πρωταγωνιστές τις καινοτόμες ιδέες, τον δυναμικό σχεδιασμό και την ανατρεπτική της διάθεση, σφραγίζει την ποιότητα των έργων της. Κύρια μέριμνά της, εκτός από την καλαισθησία είναι η δημιουργία σωστής εργονομίας και λειτουργικότητας.

Στο βιογραφικό της έχει δεκάδες προσωπικές εκθέσεις με πίνακες ζωγραφικής, φωτιστικά, έπιπλα, μικροαντικείμενα και γλυπτά και στα δημιουργήματά της αποτυπώνεται, όχι μόνον η εμπειρία του σχεδιασμού αλλά και η προσωπική της σφραγίδα. Η Αναστάζια σχεδιάζει, διακοσμεί και ανανεώνει μια μεγάλη γκάμα χώρων αναζητώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μιας υψηλής προσωπικής αισθητικής. Το ταλέντο της έχει εκτιμηθεί δεόντως αφού οι συνεργασίες της είναι ποικίλες. Εχει διαμορφώσει εκθεσιακούς χώρους, bar restaurants, εστιατόρια, αίθουσες πολυτελών ξενοδοχείων, καταστήματα ενώ οι πελάτες της τής εμπιστεύονται ακόμη και τη συνολική οργάνωση και διακόσμηση των εκδηλώσεών τους. Το ταλέντο της δεν... ξέφυγε από την προσοχή των τηλεοπτικών εκπομπών που κατά καιρούς της αναθέτουν να δημιουργήσει ιδέες για το χώρο του σπιτιού με χαμηλό προϋπολογισμό ενώ έχει συνεργαστεί και με γνωστά μηνιαία περιοδικά κάνοντας τις δικές προτάσεις έμπνευσης στους αναγνώστες.

Χωρίς να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο ρεύμα, επηρεάζεται, προσαρμόζει και παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις που διαμορφώνονται στην Ευρώπη, εφαρμόζοντάς τες στους πελάτες της με την άποψη. Άλλωστε το στοίχημα που έχει να κερδίσει κάθε φορά είναι η αρμονία και η μοναδικότητα.

Newsletter Sign Up

Your Quotes