About

Διαλέγοντας  υλικά σ’ένα μαγαζί με μπαχαρικά στο κέντρο της Αθήνας …

Γιάννης : Tόσα σκόρδα τι τα θέλεις;
Αναστάζια: Θα διακοσμήσω ένα εστιατόριο κρεμώντας διάφορα μπαχαρικά και σκόρδα!

Αυτή ήταν η αρχή για την σύλληψη μιας ιδέας που αποτελούσε κοινό πόθο και στόχο και για τους δύο. Εκείνη την ημέρα καταλήξαμε να τρώμε σουβλάκι στη Πλ. Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο της Αθήνας, μιλώντας για τις δυο αισθήσεις, τη γεύση και την όραση. Η συζήτηση επεκτάθηκε στο φαγητό και τη διακόσμηση αλλά και στη συνύπαρξή τους στον  ίδιο χώρο! Το όνειρο είχε γίνει όραμα και το όραμα άρχισε να παίρνει μορφή και το ονομάσαμε... foodesign.gr

Τι σημαίνει Foodesign ...

Όλα όσα θα θέλατε να βρείτε συγκεντρωμένα σε ένα site που να αποτελούν ολοκληρωμένες προτάσεις για το καθημερινό σας μενού μέχρι την πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας. Ενα φαγητό δεν αρκεί να είναι μόνο νόστιμο αλλά και όμορφο και ο χώρος στον οποίο το απολαμβάνετε να είναι καλαίσθητος κι ευχάριστος.  Αυτό που προτείνουμε, λοιπόν, είναι συνταγές μαγειρικής, διακόσμηση – οργάνωση εκδηλώσεων, νόστιμα μυστικά, ιδέες διακόσμησης ,υγιεινή διατροφή, εκθέσεις,σεμινάρια στο σπίτι με φίλους, πρωτότυπα διακοσμητικά, απλά και gourmet τραπέζια στο σπίτι σας, υπηρεσίες γεμάτες δημιουργία, φαντασία, χαρά και αισιοδοξία!

Designer

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   / 6932.27.33.23
Η αγάπη της για τη διακόσμηση αποτελεί εσωτερική ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας. Η Αναστάζια Φωτιάδη, με σπουδές πάνω στο σχέδιο ρούχου υφάσματος και αξεσουάρ στο πανεπιστήμιο Reggionale του Μιλάνου αλλά και σεμινάρια διακόσμησης, φωτισμού,επίπλου και τεχνικών ζωγραφικής στο Saint Martin’s College και Chelsea Art School London, δίνει πνοή επιτυχίας σε ό,τι δημιουργεί.

Chef Consultant

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. / 6977.83.03.76
Ο chef Γιάννης Γραμμένος κατάγεται από το νησί των Φαιάκων, την μαγευτική Κέρκυρα. Σημαντικός σταθμός στην ζωή του στάθηκε η γιαγιά του η Ερασμία η οποία τον είχε μαζί της στην κουζίνα από τη νηπιακή κιόλας ηλικία, μαθαίνοντάς του τα μικρά εκείνα μυστικά που κάνουν το φαγητό νοστιμότερο. Παράλληλα, τον δίδαξε την χρήση των βοτάνων και των μυρωδικών. Του μετέδωσε την αγάπη και το μεράκι της για τη μαγειρική. Η απόφασή του να ασχοληθεί με αυτόν τον κλάδο ήταν μονόδρομος. Το πάθος του για τις γεύσεις και τις κοσμοπολίτικες μυρωδιές τον οδήγησε στον μαγευτικό κόσμο της γαστρονομίας.
Η Δέσποινα Μιχαηλίδη έχει κάνει σπουδές φωτογραφίας σε ιδιωτική σχολή και ασχολείται επαγγελματικά 15 χρόνια. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με επώνυμα περιοδικά και διαφημιστικές εταιρίες. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται περισσότερο με την καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου, συνεχίζοντας να συμμετέχει σε σεμινάρια φωτογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Moto της: Θετική σκέψη
Tηλ. 6945. 18.56.67
Newsletter Sign Up

Your Quotes